top of page

KITEsurflesseN

 · Start met je nieuwe leven als kitesurfer · Boek nu!  ·

Wat leuk dat je een les wilt boeken! Een aantal aandachtpunten voordat je verder gaat:

  • Als er op de door jou gekozen datum te weinig (of te veel) wind staat, zullen we samen kijken of we jouw kitesurfles op een andere dag kunnen inplannen. Mochten we geen alternatief kunnen vinden, krijg je het betaalde bedrag terug.

  • We gaan altijd naar de meest geschikte locatie voor jouw kitesurfles (zie Locaties). Om dit, en een definitieve tijd af te spreken, neem ik in de dagen voorafgaand aan de geselecteerde datum contact met je op.

  • Bij het boeken van een duo les of cursus, houdt er rekening mee dat na jullie eerste les het belangrijk is niet te veel van gewicht te verschillen. Is het verschil groter dan 10kg? Dan is het beter om twee privé lessen te boeken.

  • Als je een 3- of 5-daagse cursus wilt boeken, selecteer dan alleen de gewenste startdatum van je cursus, vervolgens spreken we samen af hoe we zo snel mogelijk aan de volgende lessen toekomen. 

Het is dus belangrijk om te telefoonnummer (voor Whatsapp bijv.) bij je boeking te vermelden, zodat we bovenstaande dingen kunnen bespreken.

Kom je er niet uit, heb je vragen over het boeken van je kitesurfles, of heb je een afwijkende aanvraag? Neem gerust direct contact met me op via Whatsapp, telefoon of email.

bottom of page